Høstturneringen / Flaggturnering avholdt

man 18. september
Søndag 17.sept. ble årets Høstturnering avholdt i et strålende vær og på en strålende bane. Det ble spilt Flaggturnering med 43 deltakere. Flaggene spredte seg fra hull 14 til midt på fairway på hull 1. En moro konkurranse som deltakerne satte pris på.

Srixon Tour 30sept-2okt

ons 6. september
Informasjon vedrørende Srixon Tour 2017

Bykampen 2017 - NY DATO

tir 5. september
Bykampen i Arendal ble avlyst den 3.sept. p.g.a. dårlig vær. NY dato er lørdag 23.sept. Shotgunstart kl.1000. Vi oppfordrer til å melde seg på slik at vi kan stille lag. Min. 10 og maks 15 deltakere. Påmelding i Golfbox frem til 22.sept.

Årets klubbmestere kåret

man 28. august
Årets klubbmesterskap gikk av stabelen sist helg. Strålende vær og baneforhold bidro til topp stemning. Totalt stilte 43 spillere til start.

Klubbmesterskapet 2017

lør 19. august
Lørdag 26.aug. og søndag 27.aug går årets klubbmesterskap av stabelen.Juniorer spiller 1 runde på lørdag mens de øvrige klassene spiller 1 runde på lørdag og 1 runde på søndag.

Sesongens siste VTG-Nybegynnerkurs

man 7. august
18. - 20. aug arrangeres sesongens siste VTG kurs. Spesial tilbud: FRITT SPILL / /medlemskap ut året. INGEN BINDING. Juniorer halv pris.