Ny samarbeidsavtale signert!

tor 17. januar
Det er nå signert en avtale med TF Sport AS, ved daglig leder Ivar Bryne, som selger Club Car golfbiler i Norge.

Forslag til årsavgifter 2019

tor 17. januar
Styret foreslår for årsmøte at Årsavgiftene 2019 KUN økes med økningen i konsumprisindeksen(KPI) siste år. D.v.s. 3,5%.Årsavgiften faktureres ut umiddelbart etter årsmøte. Ønsker du 12 måneders Avtalegiro så ta kontakt med oss.

Innkalling til årsmøte i Kragerø GK

tir 15. januar
INNKALLING TIL ÅRSMØTE I KRAGERØ GOLFKLUBB. Det innkalles med dette til årsmøte i Kragerø Golfklubb fredag den 22. februar 2019, kl.1800 Møtet finner sted på klubbhuset, Kragerø Resort, 3788 Stabbestad.

Innføring av Greenfeemedlemskap

man 14. januar
Kragerø GK har vedtatt å innføre et greenfeemedlemskap f.o.m. 2019.

Ny samarbeidsavtale er signert med Amfi Kragerø!

tor 10. januar
Det er med stor glede vi kan informere om at vi har signert en ny avtale med Amfi Kragerø. Vi har i 2018 hatt et meget godt samarbeid med senterleder Grunde Knudsen og markedsansvarlig Kristin Myrstrand. Dette samarbeidet skal videre utvikles i 2019.

Valg av styre til Kragerø Golfklubb 2019

søn 23. desember
Invitasjon til å komme med forslag til kandidater
Sørlandet Montasje