Golfanlegget er nå stengt for sesongen!

tir 14. november
Golfanlegget med hovedbane, korthull og driving range er nå stengt for sesongen 2017.

Månedsbetaling? - veldig greit!

tir 14. november
Som de fleste har fått med seg sendes fakturaen på årsavgiften ut på et tidspunkt av året der mange av oss kanskje ikke har så god råd. Da er muligheten til å bruke AvtaleGiro med månedsbetaling til klubben suveren. Et lite "stikk" hver måned fremfor ei "hestesprøyte" i feb./mars, Anbefales

Vellykket Løvfall turnering

man 30. oktober
Søndag 29.okt. ble en meget vellykket Løvfall turnering avholdt med hele 86 deltakere.

Årets turneringssesong er nå offisielt avsluttet

lør 7. oktober
Avslutningsturneringen var den siste offisielle turneringen i årets sesong. Det har vært en lang sesong som startet midt i april og frem til i dag.

Den offisielle Avslutningsturneringen avholdt.

lør 7. oktober
Lørdag 7.okt. ble Avslutningsturneringen avholdt med 65 spillere i startfeltet.

Årets Eclectic og Klubbgolf avsluttet

lør 7. oktober
Finalen i årets Eclectic og Klubbgolf ble spilt sammen med Avslutningsturneringen lørdag 7.okt.