Samarbeidsklubber

Kragerø GK har og vil inngå samarbeidsavtalere med endel klubber for at våre medlemmer skal få ennå flere medlemsfordeler.

Avtaler for 2017

Norsjø Golfklubb
Medlemmer med fullt medlemskap i Kragerø Golfklubb (18hullsbane) tilbys en rabatt på kr. 150,- lørdag/søndag/helligdag etter kl. 14:00 og kr. 200,- i hverdager, (Juniorer spiller gratis på hverdager) på Norsjø Golfpark i Kragerø Golfklubb sine lavsesonger, vår (baneåpning til og med 19.06.) og høst (fra 14.08 til banen stenger. Rabatten gjelder i forhold til ordinær greenfeesatser.

Arendal og Omegn Golfklubb
Medlemmer med fullt medlemskap i Kragerø golfklubb (18 hullsbanen) tilbys en rabatt på 30% alle dager (Junior spiller gratis) hos Arendal og Omegn Golfklubb i Kragerø Golfs lavsesonger, vår (baneåpning til og med 19.06.) og høst (fra 14.08 til banen stenger). Rabatten gjelder i forhold til ordinær greenfeesatser.

Bamble Golfklubb
Medlemmer med fullt medlemskap i Kragerø Golfklubb (18hullsbane) tilbys en rabatt på kr. 150,- lørdag/søndag/helligdag etter kl. 14:00 og kr. 200,- i hverdager, (Juniorer spiller gratis på hverdager) på Bamble Golfklubb i Kragerø Golfklubb sine lavsesonger, vår (baneåpning til og med 19.06.) og høst (fra 14.08 til banen stenger. Rabatten gjelder i forhold til ordinær greenfeesatser.

Flere avtaler kommer...

Öijared Resort - Sverige

Utgangspunktet er at medlemmer som bor på de repektive Resorts hoteller spiller gratis.
Våre medlemmer får kjøpe overnattingspakker inkludert greenfee til avtalepriser. Ta kontakt med Ojared Golfklubb for bestilling på tlf +46 (0) 302 373 00